Mr. Patricia Miltenburg

Mr. P. Miltenburg

 Mr. Patricia Miltenburg

 

     053 - 43 45 490

    p.miltenburg@zorgzakengroep.nl
Linkedin icon ZZG

Op 1 april 2016 ben ik begonnen bij de Zorg Zaken Groep, hiervoor heb ik met veel plezier zes jaar bij een advocatenkantoor gewerkt. Ik heb Nederlands Recht gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen en ben afgestudeerd in de richtingen straf- en privaatrecht. Wat mij erg aanspreekt in de Zorg Zaken Groep is de onderlinge collegialiteit, de deskundigheid en de drive om het beste eruit te halen voor de cliënt. Voor mij een belangrijke reden om in dienst te treden. Daarnaast spreekt de verbreding van het werkveld mij erg aan. Bij de Zorg Zaken Groep richt ik mij namelijk op verschillende onderwerpen, zoals op het opstellen en beoordelen van bijvoorbeeld arbeidsovereenkomsten, koopcontracten, samenwerkingsovereenkomsten en algemene voorwaarden. Verder adviseer ik over allerlei zaken die betrekking hebben op het gezondheidsrecht en ondernemingsrecht. Tevens houd ik mij bezig met het voeren van procedures bij de rechtbank.
Mijn streven is een deskundig en betrouwbaar aanspreekpunt te zijn voor cliënten van de Zorg Zaken Groep. Cliënten moeten op mij kunnen rekenen. Ik ben pas tevreden als de cliënten tevreden zijn, maar vooral als zij zich vooruit geholpen voelen.

 • Jurist sinds: 2010
 • Opleiding: Master Straf- en Privaatrecht aan de Universiteit Groningen
Diensten
 • advies en begeleiding bij ondernemingsrechtelijke vraagstukken, waaronder het oprichten van vennootschappen en het opstellen van statuten en reglementen
 • advies over arbeidsrechtelijke vraagstukken zoals ontslag, CAO, ziekte, verzuim en disfunctioneren
 • opstellen en beoordelen van arbeidsovereenkomsten, vaststellingsovereenkomsten en intentieverklaringen
 • opstellen en beoordelen van algemene voorwaarden
 • opstellen en beoordelen van onder andere zorg- en behandelingsovereenkomsten
 • ondersteuning naar derden
 • onderhandelingen
 • behandelen van incassozaken
 • voeren van gerechtelijke procedures bij de rechtbank
Kennisgebieden
 • zorg- en behandelingsovereenkomsten
 • aanbestedingen
 • ontwikkelingen in de zorg (wet- en regelgeving)
 • arbeidsovereenkomsten en CAO
 • ziekte, verzuim, disfunctioneren en ontslag
 • hoofd- en onderaannemerschap
 • overeenkomst van opdracht
 • huurrecht
 • incasso's
 • aansprakelijkheidsrecht
 • algemene voorwaarden
 • personenvennootschappen; maatschap, V.O.F. en CV
 • rechtspersonen; B.V., stichting, vereniging en coöperatie
 • statuten en reglementen
 • service level agreements (SLA)
 • disclaimers