Adviseurs

[mp_row] [mp_span col="9"]
Meesters in verbetering
Betere resultaten behalen? Problemen met de IGZ? Wij hebben een methode ontwikkeld,
die gegarandeerd zorgt voor verbetering van uw organisatie!

 

Als u uw organisatie een rapportcijfer geeft en het is lager dan een 8, dan garanderen wij dat deze minimaal voldoende wordt en zeker 2 punten hoger zal zijn!

Van een 4 of lager maken wij (minimaal) een 6, van een 5 een 7 en van een 6 een 8. Scoort u voor u zelf al een 8 of hoger, dan hebben onze adviseurs geen rol. Dan heeft u hooguit iets aan onze zorgjuristen. Ook bij problemen met de IGZ is onze aanpak al reeds verschillende keren succesvol gebleken.

Hoe kunnen wij dat realiseren?

Wij hebben een methode ontwikkeld die het resultaat geeft dat noodzakelijk is. Een resultaat dat ook blijvend is. In onze methode zijn het plezierig kunnen werken en draagvlak onder de medewerkers de belangrijkste pijlers voor het succes. De enige voorwaarde voor ons succes is dat de hoogste baas of de eigenaar ook zelf echt wil gaan voor verbetering.

Hoe komen wij tot een afspraak?

De zorgaanbieder geeft zichzelf een score en licht toe waarom het geen 10 is. Vervolgens gaan wij met de zorgaanbieder benoemen welke resultaten er behaald moeten worden om het rapportcijfer minimaal 2 punten te laten stijgen. Op basis daarvan maken wij een plan van aanpak, het tijdspad en een bijpassende offerte. Daarin benoemen wij ook de tools die wij in zullen zetten.

Na overeenstemming over de aanpak, het tijdspad en de offerte gaan wij direct voor u aan de slag.

Onze heeft aanpak zich al bewezen voor vele zorginstellingen, afdelingen van zorginstellingen en eerste lijnspraktijken.

 

[/mp_span] [mp_span col="3"] [mp_code] [/mp_code] [/mp_span] [/mp_row] [mp_row bg_video_youtube_repeat="true" bg_video_youtube_mute="true" bg_video_repeat="true" bg_video_mute="true"] [mp_span col="12" classes="motopress-space"] [mp_space mp_style_classes="motopress-space-light"] [/mp_span] [/mp_row] [mp_row bg_video_youtube_repeat="true" bg_video_youtube_mute="true" bg_video_repeat="true" bg_video_mute="true"] [mp_span col="8"] [mp_code]

 

Voor meer informatie over onze meesters in verbetering, kunt u contact opnemen met onze adviseurs van Zorg Zaken Groep.

[mp_easy_icon icon="fa-phone" size="20" color="#00B9E4" left_space="" right_space="" vertical_offset="0"]      053 - 43 45 490

[mp_easy_icon icon="fa-envelope" size="20" color="#00B9E4" left_space="" right_space="" vertical_offset="0"]      info@zorgzakengroep.nl

[/mp_code] [/mp_span] [mp_span col="4"] [mp_code]

 

Direct een afspraak maken voor een gesprek?
De adviseurs van Zorg Zaken Groep zijn u graag van dienst.

Contactformulier[/mp_code] [/mp_span] [/mp_row]