Diensten (oud)

ZZG Slider

1

Voor welke dienst gaat u?
Zorg Thema's
Hulp nodig bij juridische vraagstukken in de zorg?
Per thema informeren wij u graag over de ontwikkelingen en actualiteiten in de zorg

Voor nagenoeg alle juridische vraagstukken en problemen kan de zorgaanbieder bij ons terecht. Kom meer te weten over een zorg thema die van toepassing is op uw onderneming.

U vindt bij ons diepgaande en actuele kennis van het gezondheidsrechtICT-rechtarbeidsrecht en ondernemingsrecht.

Gezondheidsrecht

Wij zijn meesters in het Gezondheidsrecht.

ICT-recht

Door onze kennis en ervaring zijn wij als geen ander in staat u op het gebied van ICT-recht van een goed advies te voorzien, overeenkomsten voor u op te stellen of te beoordelen of u aan alle eisen uit de wet- en regelgeving voldoet.

Arbeidsrecht

Wij weten hoe het werkt in de zorg en kennen de CAO's. Uiteraard zijn wij op de hoogte van de Wet Werk en Zekerheid die op 1 juli in is gegaan.

Ondernemingsrecht en contracten

Ook voor juridische zaken omtrent de bedrijfsvoering, rechtsvormen, samenwerking, fusie, contracten, hoofd-/onderaannemer en mededinging kunt u ons inschakelen.

Kortom, met de kennis en ervaring van onze juristen, alsmede onze partners, biedt Zorg Zaken Groep een toegevoegde waarde waar u de vruchten van plukt.

Meesters in advies
Betere resultaten behalen? Wij hebben een methode ontwikkeld, die gegarandeerd zorgt voor verbetering van uw organisatie!

Als u uw organisatie een rapportcijfer geeft en het is lager dan een 8, dan garanderen wij dat deze minimaal voldoende wordt en zeker 2 punten hoger zal zijn!

Van een 4 of lager maken wij (minimaal) een 6, van een 5 een 7 en van een 6 een 8. Scoort u voor u zelf al een 8 of hoger, dan hebben onze adviseurs geen rol. Dan heeft u hooguit iets aan onze juristen.

Wij willen zelfs met u de afspraak maken: no cure, less pay.

Hoe kunnen wij dat realiseren en vooral garanderen?

Wij hebben een methode ontwikkeld die het resultaat geeft dat noodzakelijk is. Een resultaat dat ook blijvend is. In onze methode zijn het plezierig kunnen werken en draagvlak onder de medewerkers de belangrijkste pijlers voor het succes. De enige voorwaarde voor ons succes is dat de hoogste baas of de eigenaar ook zelf echt wil gaan voor verbetering.

Hoe komen wij tot een afspraak?

De zorgaanbieder geeft zichzelf een score en licht toe waarom het geen 10 is. Vervolgens gaan wij met de zorgaanbieder benoemen welke resultaten er behaald moeten worden om het rapportcijfer minimaal 2 punten te laten stijgen. Op basis daarvan maken wij een plan van aanpak, het tijdspad en een bijpassende offerte. Desgewenst op basis van no cure, less pay. Daarin benoemen wij ook de tools die wij in zullen zetten.

Na overeenstemming over de aanpak, het tijdspad en de offerte gaan wij direct voor u aan de slag.

Onze heeft aanpak zich al bewezen voor vele zorginstellingen, afdelingen van zorginstellingen en eerste lijnspraktijken!

Meer informatie ontvangen over wie wij zijn en wat wij voor u kunnen betekenen?
U kunt vrijblijvend contact opnemen met onze juristen en adviseurs van Zorg Zaken Groep.

     053 - 43 45 490

     info@zorgzakengroep.nl

Direct een afspraak maken voor een gesprek?
Vul het contactformulier in.

Contactformulier

Diensten van Zorg Zaken Groep

U de zorg, wij de zaken! Wij helpen zorgaanbieders, zodat deze zoveel mogelijk tijd kunnen besteden aan hun vak.

Juridicare (resultaat telt)

Juridische oprichting van ondernemingen. Wij helpen u de beste rechtsvorm te kiezen die past bij uw onderneming.

Law

Weet u welke registraties wettelijk verplicht zijn? Bekijk het overzicht, en lees over digitale zorg.

G

Problemen met de IGZ lossen wij op. Coaching van governance, ondersteuning van de Cliëntenraad en het opzetten van een besturingsmodel: wij helpen.

Kwintra

Kwaliteit staat in iedere onderneming voorop. Maak gebruik van ons kwaliteitssysteem dat direct en volledig op maat ondersteunt.

KV

Goede zorg voor klachten. Voorkom klachten met onze klachtenfunctionaris. Verplicht gesteld door de Wkkgz. 

Opleiding

Opleidingen voor zorgaanbieders.

ZiP

Alle officiële documenten in de zorg. 

Controle hebben over uw juridische zaken is beter ondernemen!

[/content_box]Speciaal voor het MKB presenteert Juridicare "In Control"

Want iedere ondernemer loopt wel eens tegen juridische vragen of problemen aan. Waar grote bedrijven vaak zelf een bedrijfsjurist in dienst hebben die de directie adviseert over juridische vraagstukken, hebben kleine(re) ondernemers dat meestal niet. Voor hen is er Juridicare In Control, de externe bedrijfsjurist voor het MKB met maximaal 20 medewerkers.

Lees verder

[/mp_span] [/mp_row]

Onze specialisaties

Dhr. Wickering

"Waar het om gaat: het resultaat!"

Iedere ondernemer krijgt een keer te maken met juridische kwesties. Door zowel onze actuele kennis van wet- en regelgeving, ervaring en middelen die wij tot onze beschikking hebben, helpen wij u écht verder. Desnoods schakelen wij de expertise in van onze samenwerkingspartner, een gerenommeerd advocatenbureau, om uiteindelijk voor u het gewenste resultaat te behalen.

Blijf u focussen op uw onderneming, terwijl een jurist voor het MKB u tegen een gunstig tarief helpt met het voorkomen of oplossen van juridische kwesties.

Kennis maken met al onze juristen?
Zie de button "Klik hier"


Klik hier