Effectiviteitsaudit

Al 2 of meer opeenvolgende keren de Plus Praktijk status bereikt?
Wij helpen u graag bij het behalen van de Effectiviteitsaudit!

De effectiviteitsaudit is toegankelijk voor fysiotherapiepraktijken die twee of meer opeenvolgende keren de Plus audit met positief resultaat hebben doorlopen.

Een Plus Praktijk heeft voortaan dus de mogelijkheid om Plus te blijven of om deel te nemen aan het EffectiviteitsTraject.

De voordelen voor u op een rijtje:

  • Het ziet er inhoudelijk anders uit dan de Plus audit. Vooral op het gebied van de dossiertoetsing worden hierin minder criteria getoetst. Zo worden bijvoorbeeld bij de geselecteerde patiëntendossiers zeven hoofdcriteria getoetst in plaats van de huidige twintig criteria.
  • Er vindt tussen de Effectiviteitsaudits twee Effectiviteitsscans plaats. Hierdoor is er sprake van een continu verbetercyclus. Door de inhoudelijke dialoog tussen de auditor en geauditeerde, is er de mogelijkheid voor fysiotherapiepraktijken om concrete verbeterpunten direct te implementeren.
  • Daarnaast geven deze Effectiviteitsscans fysiotherapiepraktijken meer inzicht in hun behandelresultaten, die vervolgens vergelijkbaar zijn met andere praktijken in de regio of Nederland.

 

Ten slotte zijn er nog meer voordelen verbonden aan het deelnemen aan het EffectiviteitsTraject, zoals meer wederzijds vertrouwen en minder administratieve werkdruk.

Wilt u meer informatie ontvangen waarom u wel of niet dient te kiezen voor het deelnemen aan het EffectiviteitsTraject? Of heeft u ondersteuning nodig hoe u op de beste manier de Effectiviteitsaudit met een positief resultaat afsluit?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

     053 - 43 45 490

     info@zorgzakengroep.nl

 

<< terug naar fysiotherapie

Hulp van onze meesters in verbetering nodig?

Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan!

Aanvraag offerte