Frans Zwerver

Binnen de Zorg Zaken Groep adviseer en ondersteun ik onze klanten onder meer bij aanbestedingen/inkoop door zorgkantoren, bedrijfsvoering, kwaliteit, governance en allerlei juridische vraagstukken.

Ik heb hiervoor gewerkt bij gemeenten, in het openbaar vervoer en in de defensiesector als jurist en directiesecretaris.

 

Vanuit die ervaring begrijp ik goed hoeveel verschillende onderwerpen langskomen binnen een onderneming. En hoe belangrijk het dus is om daar het overzicht in te bewaren of aan te laten brengen.

Ook ben ik betrokken geweest bij inkoop en aanbestedingen. Dus zowel aan de inkopende kant als aan de kant van de aanbieder. Het inkoopproces vanuit zorgverzekeraars, zorgkantoren en gemeenten wordt voor de zorgaanbieder steeds belangrijker, maar is niet altijd even duidelijk. Ik vind het waardevol om zorgaanbieders hierbij te ondersteunen door de combinatie van mijn kennis en ervaring en de jarenlange ervaring binnen de Zorg Zaken Groep.

Graag helpen we zorgondernemingen om succesvol stappen te zetten in de ontwikkeling van hun bedrijf. Zowel waar het gaat om concrete, relatief kleine vragen als bij complexe processen of grote aanbestedingen.