Juristen

[mp_row] [mp_span col="12"] [mp_row_inner bg_video_youtube_repeat="true" bg_video_youtube_mute="true" bg_video_repeat="true" bg_video_mute="true"] [mp_span_inner col="9"]
Meesters in recht
Hulp nodig bij juridische vraagstukken?
Schakel de zorgjuristen in om juridische problemen te voorkomen!

 

Voor nagenoeg alle juridische vraagstukken en problemen kan de zorgaanbieder bij ons terecht. Als meesters in recht voor de zorg hebben wij vaak al aan een half woord genoeg. Wij begrijpen de zorg en spreken de taal van de zorg. Hierdoor zijn wij in staat om de gewoonten en gebruiken van de zorgsector mee te nemen in onze werkzaamheden.

U vindt bij ons diepgaande en actuele kennis van het gezondheidsrechtarbeidsrecht en van ondernemingsrecht. Naast dat onze ervaren juristen uitstekend zijn ingevoerd in de wet- en regelgeving van de zorg (en de komende wijzigingen), zijn zij ook in staat op het gebied van contracten en rechtsvormen u te ondersteunen.

  • Gezondheidsrecht

Wij zijn gespecialiseerd in het Gezondheidsrecht. Zo is Wim Wickering universitair docent Gezondheidsrecht aan de Universiteit Twente. Het gaat dan vooral om het gezondheidsrecht in de dagelijkse praktijk van de zorg, maar ook om de structuur en financiering. Ook zijn wij lid van de Vereniging voor Gezondheidsrecht en de Vereniging voor Compliance in de Zorg. Klik hier voor meer informatie over het gezondheidsrecht.

  • Arbeidsrecht

Het arbeidsrecht is ons andere specialisme. Wij weten hoe het werkt in de zorg en kennen de CAO's. Uiteraard zijn wij op de hoogte van de Wet Werk en Zekerheid die op 1 juli in is gegaan. Lees hier wat wij zoal voor u kunnen doen op het gebied van het arbeidsrecht.

  • Ondernemingsrecht en contracten

Iedere zorgorganisatie heeft ook te maken met allerhande juridische zaken omtrent de bedrijfsvoering. Rechtsvormen, samenwerking, fusie, contracten, hoofd-/onderaannemer, mededinging. Lees hier verder wat wij zoal voor u kunnen betekenen.

Kortom, met de kennis en ervaring van onze juristen, alsmede onze partners, biedt Zorg Zaken Groep een toegevoegde waarde waar u de vruchten van plukt.

 

[/mp_span_inner] [mp_span_inner col="3"] [mp_code] [/mp_code] [/mp_span_inner] [/mp_row_inner] [mp_row_inner bg_video_youtube_repeat="true" bg_video_youtube_mute="true" bg_video_repeat="true" bg_video_mute="true"] [mp_span_inner col="12" classes="motopress-space"] [mp_space mp_style_classes="motopress-space-light"] [/mp_span_inner] [/mp_row_inner] [mp_row_inner bg_video_youtube_repeat="true" bg_video_youtube_mute="true" bg_video_repeat="true" bg_video_mute="true"] [mp_span_inner col="8"] [mp_code]

 

Voor meer informatie over onze meesters in recht, kunt u contact opnemen met onze juristen van Zorg Zaken Groep.

[mp_easy_icon icon="fa-phone" size="20" color="#00B9E4" left_space="" right_space="" vertical_offset="0"]      053 - 43 45 490

[mp_easy_icon icon="fa-envelope" size="20" color="#00B9E4" left_space="" right_space="" vertical_offset="0"]      info@zorgzakengroep.nl

[/mp_code] [/mp_span_inner] [mp_span_inner col="4"] [mp_code]

 

Direct een afspraak maken voor een gesprek?
De juristen van Zorg Zaken Groep zijn u graag van dienst.

Contactformulier [/mp_code] [/mp_span_inner] [/mp_row_inner] [/mp_span] [/mp_row]