Kennisgebieden

Voor welke meester gaat u?

 

Meesters in recht
Hulp nodig bij juridische vraagstukken?
Schakel de zorgjuristen in om juridische problemen te voorkomen!

 

Voor nagenoeg alle juridische vraagstukken en problemen kan de zorgaanbieder bij ons terecht. Als meesters in recht voor de zorg hebben wij vaak al aan een half woord genoeg. Wij begrijpen de zorg en spreken de taal van de zorg. Hierdoor zijn wij in staat om de gewoonten en gebruiken van de zorgsector mee te nemen in onze werkzaamheden.

U vindt bij ons diepgaande en actuele kennis van het gezondheidsrecht, ICT-rechtarbeidsrecht en ondernemingsrecht.

Gezondheidsrecht

Wij zijn meesters in het Gezondheidsrecht.

ICT-recht

Door onze kennis en ervaring zijn wij als geen ander in staat u op het gebied van ICT-recht van een goed advies te voorzien, overeenkomsten voor u op te stellen of te beoordelen of u aan alle eisen uit de wet- en regelgeving voldoet.

Arbeidsrecht

Wij weten hoe het werkt in de zorg en kennen de CAO's. Uiteraard zijn wij op de hoogte van de Wet Werk en Zekerheid die op 1 juli in is gegaan.

Ondernemingsrecht en contracten

Ook voor juridische zaken omtrent de bedrijfsvoering, rechtsvormen, samenwerking, fusie, contracten, hoofd-/onderaannemer en mededinging kunt u ons inschakelen.

Kortom, met de kennis en ervaring van onze juristen, alsmede onze partners, biedt Zorg Zaken Groep een toegevoegde waarde waar u de vruchten van plukt.

Meesters in verbetering
Betere resultaten behalen? Wij hebben een methode ontwikkeld, die gegarandeerd zorgt voor verbetering van uw organisatie!

 

Als u uw organisatie een rapportcijfer geeft en het is lager dan een 8, dan garanderen wij dat deze minimaal voldoende wordt en zeker 2 punten hoger zal zijn!

Van een 4 of lager maken wij (minimaal) een 6, van een 5 een 7 en van een 6 een 8. Scoort u voor u zelf al een 8 of hoger, dan hebben onze adviseurs geen rol. Dan heeft u hooguit iets aan onze juristen.

Wij willen zelfs met u de afspraak maken: no cure, less pay.

Hoe kunnen wij dat realiseren en vooral garanderen?

Wij hebben een methode ontwikkeld die het resultaat geeft dat noodzakelijk is. Een resultaat dat ook blijvend is. In onze methode zijn het plezierig kunnen werken en draagvlak onder de medewerkers de belangrijkste pijlers voor het succes. De enige voorwaarde voor ons succes is dat de hoogste baas of de eigenaar ook zelf echt wil gaan voor verbetering.

Hoe komen wij tot een afspraak?

De zorgaanbieder geeft zichzelf een score en licht toe waarom het geen 10 is. Vervolgens gaan wij met de zorgaanbieder benoemen welke resultaten er behaald moeten worden om het rapportcijfer minimaal 2 punten te laten stijgen. Op basis daarvan maken wij een plan van aanpak, het tijdspad en een bijpassende offerte. Desgewenst op basis van no cure, less pay. Daarin benoemen wij ook de tools die wij in zullen zetten.

Na overeenstemming over de aanpak, het tijdspad en de offerte gaan wij direct voor u aan de slag.

Onze heeft aanpak zich al bewezen voor vele zorginstellingen, afdelingen van zorginstellingen en eerste lijnspraktijken!

 

Meer informatie ontvangen over wie wij zijn en wat wij voor u kunnen betekenen?
U kunt vrijblijvend contact opnemen met onze juristen en adviseurs van Zorg Zaken Groep.

     053 - 43 45 490

     info@zorgzakengroep.nl

 

 

Direct een afspraak maken voor een gesprek?
Vul het contactformulier in.

Contactformulier