Kwaliteit

Heeft u al een kwaliteitssysteem ingevoerd?
Wij hebben een systeem ontwikkeld, dat het kwaliteitsgebeuren direct en volledig op maat ondersteunt!

 

Zorgaanbieders moeten voldoen aan kwaliteitseisen en een kwaliteitssysteem ingevoerd hebben. Sommige zorgverzekeraars eisen dat het kwaliteitssysteem gecertificeerd moet zijn.

Door onze jarenlange ervaring en expertise hebben wij een goedkoop, zeer toegankelijk en volledig op maat een systeem kunnen ontwikkelen dat volledig het kwaliteitsgebeuren ondersteund. Het systeem heet Kwintra en staat voor gemak en kwaliteit. Ook een reeds bestaand kwaliteitssysteem is eenvoudig over te zetten naar Kwintra. Dankzij Kwintra hebben wij bij tal van zorgaanbieders een kwaliteitssysteem ingevoerd.

Kwaliteit is een houding

Doe de dingen in één keer goed, leg vast wat belangrijk is en werk doelgericht en gestructureerd naar het resultaat. Dat zijn voor ons de doelstellingen van een goed kwaliteitssysteem. Op dat moment lopen zaken ook veel soepeler en is het bieden van kwaliteit niet alleen voor de cliënt prettig, maar ook voor de medewerkers in de instelling of praktijk.

HKZ, PreZo, ISO, Plus Audit, Effectiviteitsaudit, Beheersaudit

Er zijn verschillende kwaliteitssystemen in de zorg. Afhankelijk van uw eigen voorkeur wordt het meest bruikbare en praktische systeem gekozen. Voor de zaken aangaande de Plus audit, Effectiviteitsaudit en Beheersaudit klik hier.

Volledig in de cloud? Ontdek het gemak van Kwintra

Het invoeren van een kwaliteitssysteem kan veel tijd en geld kosten. Ons kwaliteitssysteem Kwintra is makkelijk in gebruik, kost weinig tijd en is niet te duur. Het is een online tool in een beveiligde omgeving, waarvan dagelijks een update wordt gemaakt. Hier worden uw vergadernotulen, protocollen, kwaliteitshandboek, formulieren en enquêtes opgeslagen, bijgewerkt en gedeeld. Zodat u de minste inspanning nodig heeft om aantoonbaar kwaliteit te leveren binnen uw instelling of praktijk.

De voordelen voor u op een rijtje:

  • Door Kwintra te integreren in uw kwaliteitsmanagement nemen wij u werk uit handen. Want uw tijd is kostbaar en is beter besteed aan de directe zorgverlening.
  • Kwintra biedt u de mogelijkheid om alle informatie met betrekking tot uw kwaliteitssysteem te beheren en te delen met medewerkers, vanaf één centrale plek in een beveiligde omgeving. De directie en medewerkers hebben elk een eigen gedeelte. Zo kunnen de medewerkers bijvoorbeeld niet bij de beoordelingsformulieren, maar kunnen ze wel een klacht of melding eenvoudig doorgeven.
  • Het invoeren en onderhouden van een kwaliteitssysteem, zoals het ISO 9001/HKZ, wordt met Kwintra een stuk makkelijker zonder dat daar extra ICT inspanningen voor nodig zijn.

 

Kortom: kwaliteit ontzorgt!logo kwintra

 

Lees meer over het gemak van Kwintra op www.kwintra.nl

 

Voor meer informatie over Kwintra, kunt u contact opnemen met Maureen Wickering.

     053 - 43 45 490

     info@kwintra.nl