Missie & visie

[mp_row] [mp_span col="9"] [mp_heading]
Onze missie
[/mp_heading] [/mp_span] [mp_span col="3"] [mp_code] [/mp_code] [/mp_span] [/mp_row] [mp_row bg_video_youtube_repeat="true" bg_video_youtube_mute="true" bg_video_repeat="true" bg_video_mute="true"] [mp_span col="9" mp_style_classes="motopress-bg-color-silver motopress-border-radius motopress-border-bottom motopress-border-right"] [mp_code]
Ieder zijn vak!

Wij helpen zorgaanbieders, zodat deze zoveel mogelijk tijd kunnen besteden aan hùn vak: het behandelen, verzorgen, verplegen en begeleiden van de mensen die het nodig hebben.

Het is òns vak om juridische problemen te voorkomen en zo nodig op te lossen. Ook helpen wij bij de vooruitgang van de praktijk, instelling of de samenwerking.

Nieuwe op te richten zorgaanbieders helpen wij graag als de plannen voldoende concreet zijn en de zorgaanbieder integer is.

[/mp_code] [/mp_span] [mp_span col="3"] [mp_code] [/mp_code] [/mp_span] [/mp_row]

 

[mp_row] [mp_span col="9"]
Onze visie

De zorg is dynamisch. Van de vrije markt, kwaliteitswetgeving, de opkomst van de zorgonderneming, wijzigingen in de financiering, extramuralisering van de langdurige zorg, de gemeente als financier, ontstaan van nieuwe samenwerkingsverbanden tot aan een actieve inspectie. Allemaal voorbeelden die onderhevig zijn aan veranderingen in de zorg.

Veranderingen die nodig lijken te zijn, maar die tegelijkertijd grote invloed hebben op de zorginstellingen en praktijken die er in de dagelijkse werkzaamheden mee te maken krijgen. Juist tegen deze achtergrond is de Zorg Zaken Groep opgericht in 2008. Om u, als zorgaanbieder, te begeleiden bij de bedrijfsvoering in deze veranderingen en dan vooral gericht op juridische ondersteuning in alle facetten en de ontwikkeling van de zorginstelling en/of praktijk op het gebied van kwaliteit en organisatie.

Wij kunnen dankzij onze brede expertise van juridische- en management facetten, u de zekerheid bieden die u wenst. Graag denken wij zelf voor u een stap verder en helpen wij u met het voorkomen van dergelijke problemen, die onder andere kunnen ontstaan door de veranderingen in de zorg. Voorkomen is beter dan genezen. Wij zijn en willen daarom graag de top juristen en adviseurs voor de zorg blijven van Nederland, zodat u zich kan blijven focussen op de zorg en wij op de zaken.

[/mp_span] [mp_span col="3"] [mp_code] [/mp_code] [/mp_span] [/mp_row] [mp_row bg_video_youtube_repeat="true" bg_video_youtube_mute="true" bg_video_repeat="true" bg_video_mute="true"] [mp_span col="9" mp_style_classes="motopress-bg-color-silver motopress-border-bottom motopress-border-right motopress-border-radius"] [mp_code]
U de zorg, wij de zaken.
[/mp_code] [/mp_span] [mp_span col="3"] [mp_code] [/mp_code] [/mp_span] [/mp_row] [mp_row] [mp_span col="12"]

 

Missie en visie

[/mp_span] [/mp_row]