Monodisciplinair samenwerken

Bent u klaar voor een samenwerking?
Door onze (juridische) adviezen en begeleiding krijgt u uw antwoord!

 

Monodisciplinair samenwerken betekent dat dezelfde zorgaanbieders er voor gekozen hebben te komen tot een samenwerking. Mogelijk zelfs om te komen tot een fusie.

Wij begeleiden samenwerkingsverbanden en denken mee om de samenwerking zo succesvol mogelijk te laten zijn.

Samenwerking heeft altijd een prijs, het kost geld of u levert een stuk van de vrijheid om zelfstandig beslissingen te kunnen nemen. Samenwerking moet dus ook altijd opbrengsten hebben zoals hogere verdiensten, lagere kosten, een sterkere positie in de markt enz.

Juist vanuit die maximale opbrengsten tegen de laagste 'prijs' adviseren wij over de organisatie van de samenwerking. Vragen die hierbij aan de orde komen zijn of het verstandig is een rechtsvorm te kiezen voor de samenwerking en zo ja welke. Daarnaast zijn wij behulpzaam bij het juridisch vormgeven van de samenwerking, inclusief de notariële akten en reglement. Denkt u hierbij aan het beoordelen van de samenwerking aan het Mededingingsrecht. Tevens begeleiden wij u graag bij fusies en overnames.

monodisciplinair samenwerken

 

Meer informatie ontvangen over het thema 'monodisciplinair samenwerken'?
U kunt vrijblijvend contact opnemen met onze juristen en adviseurs van Zorg Zaken Groep.

     053 - 43 45 490

     info@zorgzakengroep.nl

 

Direct een afspraak maken voor een gesprek?
Onze juristen en adviseurs van Zorg Zaken Groep zijn u graag van dienst.

Contactformulier

 

Ook interessant voor u

ZiP, het ZorgInformatie Portaal

ZiP is het portaal naar alle officiële documenten in de zorg en is primair opgezet voor u, als aanbieder van zorg. Nooit meer zoeken, want u kunt hier alle regelgeving, wetsontwerpen, CAO's en nog veel meer voor de zorg vinden. Actueel en volledig.

Kwintra, het systeem voor kwaliteit in de zorg

Ontdek het gemak van het Kwintra. Dit online systeem biedt alles wat de zorgpraktijk of instelling nodig heeft ter ondersteuning van de eigen kwaliteitseisen. HKZ, ISO, Prezo of welk keurmerk ook, het maakt niet uit. Documenten, protocollen, enquêtes, de online melden functie worden op maat geleverd op basis van tal van modellen. De kosten zijn laag en de opbrengsten hoog.