Nieuwe zorgaanbieder

Nieuwe zorgaanbieder: let op alle regels!
Wij hebben al veel nieuwe aanbieders opgericht en bieden een full servicepakket. 

 

U bent een nieuwe zorgaanbieder of u wilt er één oprichten. Aan welke eisen en regels moet u zich houden? Welke rechtsvorm is passend? Hoe komt u in aanmerking voor een contract? Welke eisen zijn er aan statuten en reglementen? Moet u de Zorgbrede Governancecode volgen en wat betekent dat? Welke CAO is van toepassing? Enzovoort... enzovoort... De antwoorden op deze vragen zijn sterk afhankelijk wat u zult gaan doen.

Wij hebben al veel nieuwe zorgorganisaties opgericht, kennen alle eisen en kunnen u goed adviseren en bijstaan. Ook hebben wij een vaste gerenommeerde notaris waar wij afspraken mee hebben gemaakt, waardoor het niet duurder wordt dan nodig is.

Wij bieden het complete pakket om als zorgorganisatie te kunnen starten, inclusief statuten en vergunningen. Daarnaast bespreken wij met u uw plannen en wat u in de toekomst wilt bereiken. Op basis daarvan maken wij een inventarisatie wat nodig is. Vervolgens maken wij een voorstel en na uw akkoord gaan wij aan het werk voor u.

Wat bieden wij nog meer?

-   Klachtenregelingen
-   Arbeidscontracten
-   Hoofd-onderaannemersafspraken
-   Opstellen van reglementen
-   ICT-recht

-   Ondersteuning bij de aanbestedingen
-   Contraten met samenwerkingspartners
-   Intellectuele eigendomsrechten
-   Huurovereenkomsten

Wtza

 

Wilt u meer informatie ontvangen over de nieuwe zorgaanbieder? Of direct een afspraak maken voor een gesprek?
Neem dan gerust contact met ons op. De adviseurs van Zorg Zaken Groep zijn u graag van dienst.

     053 - 43 45 490

     info@zorgzakengroep.nl

 

 

Contactformulier

 

 

Ook interessant voor u

Digitaal Handboek Zorg

Hét antwoord op de vraag:
"Hoe bent en blijft u op de hoogte van de wet- en regelgeving?"

Alle regels voor de zorgaanbieder in duidelijke taal verwoord.

Welke regels zijn van toepassing op de instelling, hoe kan aan de regels worden voldaan en wat kan er gebeuren als de zorgaanbieder zich niet aan de regels houdt.

Lees meer

Quintra, het systeem voor kwaliteit in de zorg

Ontdek het gemak van het Quintra. Dit online systeem biedt alles wat de zorgpraktijk of instelling nodig heeft ter ondersteuning van de eigen kwaliteitseisen. HKZ, ISO, Prezo of welk keurmerk ook, het maakt niet uit. Documenten, protocollen, enquêtes, de online melden functie worden op maat geleverd op basis van tal van modellen. De kosten zijn laag en de opbrengsten hoog.

Lees meer