Onze mensen

Graag stellen wij ons team aan u voor.

 

Dhr. W. Wickering

Mr. Wim Wickering

Wim is oprichter van de Zorg Zaken Groep en al sinds 1985 werkzaam in de zorg. Hij gelooft dat zorgaanbieders zich vooral bezig moeten houden met hun passie, mensen beter maken en verzorgen. Wim vindt juist de juridisch zakelijke kant van de zorg interessant. "U de Zorg, wij de Zaken' is het motto, vandaar Zorg Zaken.
>> lees meer

Mr. Lis Scholten

Lis is een academisch gevormd jurist met veel affiniteit om juridische zaken toepasbaar te maken voor zorgaanbieders. De regels waar de Inspectie op toetst, kwaliteit, aanbestedingen en arbeidsrecht zijn de specialismen van Lis. De AVG en de Wkkgz kennen weinig geheimen voor Lis.
>> lees meer

Mr. Sanne Stappenbeld

Sanne is de specialist binnen de Zorg Zaken Groep op het terrein van de Privacy. Daarnaast is het bijstaan van de zorgaanbieder bij contracten, rechtsvormen en aanbesteden een specialisme van Sanne. Ze is een degelijke jurist met een praktische inslag. Geen theoretische verhandelingen als het niet nodig is, maar een toepasbaar advies.
>> lees meer

M. Wickering

Maureen Wickering

Maureen  is office manager en de spil in de organisatie. Zij is in de meeste gevallen uw aanspreekpunt als u telefonisch contact met ons opneemt. Maureen is ook onze specialist als het om Kwintra® gaat.
>> lees meer