Onze mensen

Graag stellen wij ons team aan u voor.

 

Dhr. W. Wickering

Mr. Wim Wickering

Wim Wickering is oprichter en eigenaar van Zorg Zaken Groep. Wim houdt zich bezig met allerlei rechtsgebieden, zoals het ondernemingsrecht en arbeidsrecht. Zijn grote passie is gezondheidsrecht, meteen ook zijn specialisme. Hij heeft veel affiniteit met de zorgsector, waarin hij vele jaren op directieniveau actief was bij een grote zorgverzekeraar. Wim geeft verder trainingen aan allerhande bedrijven en colleges gezondheidsrecht aan studenten van de Universiteit van Twente.
>> lees meer

Mr. Lis Scholten

Lis Scholten richt zich in haar werk voornamelijk op het arbeids- en bedrijfsrecht.  Daarnaast houdt ze zich bezig met vraagstukken binnen het domein van gezondheidsrecht. Lis heeft veel kennis van aanbestedingen en IGZ-zaken.
>> lees meer

Mr. Sanne Stappenbeld

Sanne Stappenbeld houdt zich voornamelijk bezig met het ondernemingsrecht. Ook heeft ze veel kennis van privacyrecht en houdt ze zich bezig met arbeidsrecht. Een van haar specialismes is het opstellen en toetsen van algemene voorwaarden.
>> lees meer

Nikki Ganzeboom LL.B.

Nikki Ganzeboom is binnen ons bureau specialist in het geven van trainingen. Verder helpt ze klanten met vraagstukken over het gezondheidsrecht en privacyrecht en doet Nikki aanbestedingsprocedures bij gemeenten en zorgkantoren. >> lees meer

M. Wickering

Maureen Wickering

Maureen Wickering is office manager en de spil in de organisatie. Zij is in de meeste gevallen uw aanspreekpunt als u telefonisch contact met ons opneemt. Maureen is ook onze specialist als het om Kwintra gaat. >> lees meer