Opfrisscholing

Bent u Plus Praktijk? En wilt u graag uw HCA certificaat verlengen? Of al 2 of meer opeenvolgende keren de Plus Praktijk status bereikt en gaat u nu voor het behalen van de Effectiviteitsaudit? Of bent u geselecteerd voor de beheersaudit? Speciaal voor u bieden wij onze opfrisscholing aan. Deze opleiding is gericht op praktijken die al werkzaam zijn als Plus Praktijk.

Programma

De opleiding richt zich op de wijzigingen in de auditcriteria van 2016. Daarnaast kunt u onderwerpen aandragen die verwerkt worden in de opleiding. Wilt u bijvoorbeeld het SMART formuleren van de doelstellingen behandelen? Of wilt u het evalueren bespreken? Dit is allemaal geen probleem, wij passen de opleiding aan naar uw wensen en vragen!

De opleiding duurt gemiddeld vier uur. Dit is afhankelijk van het aantal onderwerpen dat u wenst te behandelen.

Docente

Onze docente heeft ervaring als fysiotherapeute en auditor. Zij is volledig op de hoogte van alle eisen en weet hoe het er in de praktijk aan toe gaat.

Cursusmateriaal

Bij deze opleiding is het mogelijk om dossiers te laten beoordelen. Uw dossiers worden door onze docente beoordeeld en nagekeken aan de hand van de nieuwe auditcriteria van 2016. Daarna ontvangt u een uitgebreide rapportage en worden de resultaten verwerkt in de opleiding.

Datum en locatie

Samen met u bepalen wij de data van de opleiding. Daarnaast wordt de opleiding op uw praktijk gehouden.

 

Voor meer informatie over deze opleiding, kunt u contact opnemen met onze juristen en adviseurs van Zorg Zaken Groep.

     053 - 43 45 490

     info@zorgzakengroep.nl

 

Uiteraard kunt u ook een vrijblijvende offerte aanvragen.

Klik hier button