Opleiding Gezondheidsrecht

Opleidingen voor de zorgaanbieder

 ALGEMEEN

Het gezondheidsrecht is veelomvattend. We hebben deze opleidingen gemaakt, omdat de zorgaanbieders goed geïnformeerd moeten zijn over de verplichtingen die volgen uit het gezondheidsrecht.
Onze universitair docent en juridisch adviseurs van vele zorgaanbieders zijn prima in staat het gezondheidsrecht op een toegankelijke manier uit te leggen. Onderstaande opleidingen geven een goed overzicht van alle gezondheidsrechtelijke wet- en regelgeving, maar ook de nieuwe en komende wetgeving.

INHOUD opleidingen

De opleidingen gezondheidsrecht zijn gericht op de uitleg van de wet- en regelgeving ten behoeve van de zorgaanbieders. De indeling van iedere module is als volgt: wat regelt de wet, hoe kun je aan de wet voldoen en wat (kunnen) de gevolgen zijn als je je niet aan de wet houdt.

We hebben het Gezondheidsrecht opgedeeld in vier modules:

gezondheidsrecht

Onze opleidingen gezondheidsrecht kenmerken zich door de theorie van de regels zoveel mogelijk naar de praktijk van de zorgaanbieder te vertalen.
Aan het eind van iedere module bent u op de hoogte van de wet- en regelgeving voor de zorgaanbieder en de ontwikkelingen die onlangs geweest zijn en veranderingen die ook nog gaan komen.

De modules zijn uiteraard ook los van elkaar te volgen!


VOOR WIE BESTEMD

De opleiding gezondheidsrecht is bestemd voor bestuurders, leidinggevenden, stafmedewerkers, toezichthouders en cliëntenraadsleden van zorgaanbieders.


OVER DE DOCENTEN

De cursussen zullen worden verzorgd door mr Wim Wickering. Wim is een ervaren opleider en weet de juridische kennis op een toegankelijke manier over te brengen.


DUUR

Iedere module zal één dagdeel (3,5 à 4 uur) duren. De modules zijn uiteraard ook los te volgen.

Onze ervaring is dat naast de inhoud ook de onderlinge interactie tussen de deelnemers als bijzonder waardevol wordt beoordeeld.


DATA

De modules worden in company aangeboden, dus op maat van uw organisatie!
Op locatie (bij u of bij ons) of digitaal.

Mocht u niet als organisatie willen/kunnen deelnemen?
Als het u lukt om zelf een groepje van gelijkgestemden bij elkaar te brengen, bijv. een aantal ZZP-ers, is het uiteraard ook mogelijk om één of meerdere modules af te nemen.


OFFERTE / VRAGEN

Een offerte voor de gehele opleiding Gezondheidsrecht of één of meerdere modules kan via onderstaand formulier of door contact op te nemen met ons op telefoonnummer 053 – 43 45 490. Ook beantwoorden we graag uw eventuele vragen.

 


 

In zou graag informatie ontvangen over:

Opleiding gezondheidsrecht
Kies één of meerdere opties