Opleidingen

Handboek Wet zorg en dwang

Digitaal Handboek Zorg

Opleidingen en workshops

Onze ervaring is dat veel zorgorganisaties worstelen met de juridische zaken in hun bedrijfsvoering. Toch is het erg belangrijk dat deze zaken op orde zijn en dat u voldoet (en blijft voldoen) aan de wet- en regelgeving. Zeker als het gaat om zaken waar de Inspectie streng op toeziet.
De juristen van de Zorg Zaken Groep ondersteunen zorgaanbieders op juridisch gebied. We hebben echter ook opleidingen  en workshops in eigen beheer ontwikkeld. Deze zijn digitaal, op (onze) locatie of kunnen in company, op maat, worden gegeven. Hieronder vindt u onze opleidingen.
De tevredenheid van de deelnemers aan onze opleidingen en workshops is hoog, een gemiddeld cijfer van 8,7!
Deze hoge score is vooral gebaseerd op de toegankelijke manier van doceren, we leggen in normale mensentaal de materie uit. Daarnaast zoeken we altijd de verbinding naar de zorgaanbieder en de toepasbaarheid voor de deelnemer.

 

Opleiding Gezondheidsrecht

In deze opleiding worden de cursisten geïnformeerd over alle belangrijke aspecten van de wet- en regelgeving voor de zorgaanbieder. U weet waar u aan moet voldoen en wat de eisen zijn.
De opleiding bestaat uit vier modules van één dagdeel, die ook afzonderlijk te volgen zijn (klik op de afbeelding voor meer informatie).

Workshop Wet zorg en dwang 

De onvrijwillige zorg is per 1 januari 2020 geregeld in de Wet zorg en dwang. In de workshop wordt uitgebreid ingegaan op de verplichtingen, het stappenplan, procedures, en de do's en dont's van deze nieuwe wet (klik op de afbeelding voor meer informatie).

In Company workshop op maat

Onze opleidingen en workshops zijn zeer geschikt voor een in company opleiding. Met u stellen we vast hoe en wat we aan de orde gaan stellen. Maatwerk, voor het hoogste resultaat. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.