Actualiteiten wet- en regelgeving

tekst als pdf

Algemeen

De wet- en regelgeving in de zorg verandert voortdurend. In één dag praten onze juristen u bij over alle wetswijzigingen die voor de zorgaanbieder van belang zijn. Wijzigingen die onlangs zijn doorgevoerd en wijzigingen die komen gaan. U bent weer helemaal bij en ontvangt ook nog een handig naslagwerk. 

Inhoud bijeenkomst

In de bijeenkomst wordt aandacht besteed aan de wijzigingen in de bestaande wet- en regelgeving, bijvoorbeeld in de kwaliteitswetgeving, de AVG en de financieringswetgeving. 

Daarnaast gaan we in op de Wzd, de Wvggz en de wetsontwerpen WMCZ 2018 en WTZa. Uiteraard nemen we de laatste ontwikkelingen mee evenals belangrijke jurisprudentie.

Voor wie bestemd

Deze actualiteitenbijeenkomst is bestemd voor bestuurders, managers, juristen en beleidsmedewerkers van zorgorganisaties of andere (verwante) organisaties. 

Materiaal

U ontvangt een cursusmap bestaande onder andere uit de sheets en de belangrijke informatie.

Data/locatie

De bijeenkomst zal plaatsvinden op:

  • dinsdag 25 juni 2019 
  • donderdag 10 oktober 2019

en zal plaats vinden op ons kantoor aan het Ariënsplein 2 te Enschede. Deze locatie ligt op loopafstand van het centraal station in Enschede. 

Het aantal deelnemers is gemaximeerd op 15.

Cursusprijs

€ 595,-- exclusief BTW, inclusief koffie/thee, versnaperingen en een lunch.

Tevens ontvangt u een cursusmap met daarin relevante informatie. 

Bewijs van deelname

U ontvangt na enkele weken een bewijs van deelname.

In company

Deze actualiteitensessie kan uiteraard op maat van uw organisatie worden gemaakt waarbij we ingaan op de wet- en regelgeving die op u van toepassing is. Neemt u hiervoor contact op met ons. Dit kan ook via het aanmeldingsformulier.

Voorwaarden

Door opgave via het aanmeldingsformulier gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden zoals die op al onze overeenkomsten van toepassing is.

Na aanmelding ontvangt u een factuur die vóór de cursusdatum voldaan moet zijn. Bij eventuele verhindering kunt u een vervanger sturen.

Aanmelden/vragen 

Aanmelden kan via het aanmeldingsformulier op de website of door contact op te nemen met ons op telefoonnummer 053 - 4345490. Ook beantwoorden we graag uw eventuele vragen.

Selecteer uw gewenste datum / informatie over:

Aanhef
Dhr.Mw.

Voornaam *

Voorletters *

Tussenvoegsel

Achternaam *

Titel

Organisatie *

Functie *

Telefoon *

E-mailadres *

Vragen en/of opmerkingen of de naam van evt. collega('s)