Opleiding gezondheidsrecht

tekst als pdf

Algemeen 

In één dag krijgt u een overzicht van alle relevante verplichtingen waar de zorgaanbieder aan moet voldoen. Uiteraard ontvangen de deelnemers een uitgebreid naslagwerk.
Deze opleiding is uitermate geschikt om incompany te organiseren, naast het maatwerk kunt u de groep deelnemers bijvoorbeeld uitbreiden met leden van de cliëntenraad en toezichthouders. 

Inhoud opleiding

In de bijeenkomst wordt ingegaan op de van toepassing zijnde wet- en regelgeving voor de zorgaanbieder. We behandelen de relevante wetgeving toegankelijk en stellen eerst vast op wie de wet van toepassing is, welke verplichtingen eruit voortkomen en hoe u aan de wet kunt voldoen. U krijgt  tips en adviezen.
De wet- en regelgeving die behandeld worden zijn:

Kwaliteitswetgeving en IGJ

Cliënten- en patiëntenrechten

Financiering van de zorg

Privacy

Governance

Voor wie bestemd

Deze opleiding is bestemd voor bestuurders, managers, juristen en beleidsmedewerkers van zorgorganisaties of andere (verwante) organisaties. Daarnaast is deze opleiding geschikt voor leden van de raad van toezicht en de cliëntenraad. 

Materiaal

U ontvangt een cursusmap bestaande onder andere uit de sheets en het uitgebreide overzicht wet en regelgeving voor de zorgaanbieder, versie januari 2019. 

Data/locatie

De bijeenkomst zal plaatsvinden op: 

  • dinsdag 11 juni 2019
  • woensdag 18 september 2019

en zal plaats vinden op ons kantoor aan het Ariënsplein 2 te Enschede. Deze locatie ligt op loopafstand van het centraal station in Enschede. 

Het aantal deelnemers is gemaximeerd op 15.

Cursusprijs

€ 545,-- exclusief BTW, inclusief koffie/thee, versnaperingen en een lunch.

Tevens ontvangt u een cursusmap met daarin relevante informatie. 

Bewijs van deelname

U ontvangt na enkele weken een bewijs van deelname.

In company

Deze actualiteitensessie kan uiteraard op maat van uw organisatie worden gemaakt waarbij we ingaan op de wet- en regelgeving die op u van toepassing is. Deze opleiding kan ook prima op maat worden gemaakt voor de cliëntenraad of de raad van toezicht. Neemt u hiervoor contact op met ons. Dit kan ook via het aanmeldingsformulier.

Voorwaarden

Door opgave via het aanmeldingsformulier gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden zoals die op al onze overeenkomsten van toepassing is.

Na aanmelding ontvangt u een factuur die vóór de cursusdatum voldaan moet zijn. Bij eventuele verhindering kunt u een vervanger sturen.

Aanmelden/vragen 

Aanmelden kan via het aanmeldingsformulier op de website of door contact op te nemen met ons op telefoonnummer 053 - 4345490. Ook beantwoorden we graag uw eventuele vragen. 

Selecteer uw gewenste datum / informatie over:

Aanhef
Dhr.Mw.

Voornaam *

Voorletters *

Tussenvoegsel

Achternaam *

Titel

Organisatie *

Functie *

Telefoon *

E-mailadres *

Vragen en/of opmerkingen of de naam van evt. collega('s)