Over ons

U DE ZORG, WIJ DE ZAKEN!

De Zorg Zaken Groep is de juridisch specialist voor de zorg.

Sinds 2008 ondersteunen wij zorgaanbieders bij de toepassing van de wetten en regels.

Als juridisch adviesbureau gespecialiseerd in het recht voor de zorgaanbieder kiezen we vooral voor een praktische invulling bij de zorgaanbieder. We helpen de zorgaanbieder op weg en begeleiden naar de volgende ontwikkelingsfase van de zorgaanbieder. We leggen de bestaande en nieuwe regels uit en maken dat de zorgaanbieder er mee aan de slag kan. We hebben digitale tools, tal van voorbeelddocumenten, handboeken, workshops en opleidingen waarbij onze juridische kennis en onze ervaring met het invoeren van (nieuwe) regelgeving bij zorg organisaties goed van pas komt.

We bieden op tal van manieren ondersteuning zodat de zorgaanbieder zich zoveel mogelijk om de zorg kan bekommeren, dit onder ons motto: u de zorg, wij de zaken.

Onze klanten zijn vooral zorgaanbieders, van klein tot heel groot. Maar ook leveranciers/adviseurs van zorgaanbieders, opleidingsinstituten, VWS, Vilans, branchevereniging BVKZ en Universiteit Twente maken gebruik van onze unieke kennis en ervaring.

 

 

 

 

 

Na dertien jaar in de directie van een grote zorgverzekeraar werkzaam te zijn geweest, heb ik in juli 2008 Zorg Zaken opgericht. Het adviesbureau heeft zich inmiddels ontwikkeld tot de huidige Zorg Zaken Groep.

Zorg

Bij de oprichting stond er een helder doel voorop: u, als zorgaanbieder, bijstaan bij zaken die niet met de directe zorgverlening hebben te maken, maar wel onmisbaar zijn voor het goed functioneren van een zorgbedrijf. De (juridische) zaken eromheen vergen expertise; expertise die wij in huis hebben. Want u wilt zich toch ook zo goed mogelijk blijven kunnen richten op het verlenen van zorg?

Hulp

In de afgelopen jaren hebben wij honderden praktijken, instellingen en samenwerkingsgroepen geholpen. Met de kennis en ervaring van ons vaste team, alsmede de partners, bieden wij een toegevoegde waarde waar u, als zorgaanbieder, de vruchten van plukt.

 

 

 

 

Mr. Wim Wickering

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer informatie over de activiteiten van de Zorg Zaken Groep: