Wlz

Webinar Inschrijven Wlz

Op 1 juni 2023 publiceren de zorgkantoren het nieuwe inkoopbeleid voor langdurige zorg voor 2024 en verder. Dit is de basis voor de overeenkomsten met zorgaanbieders voor Zorg in Natura. Na deze publicatie kan er tot eind juli 2023 worden ingeschreven.

In dit webinar gaan we in op de stappen die u en uw organisatie moeten zetten om tot een inschrijving te komen en waar u vooral op moet letten. Dit op basis van de tot dan toe bekende informatie. Ook benoemen we een aantal onderwerpen, waar u tijdig mee moet starten, zodat u al zo snel mogelijk voorbereid bent. Tevens praten we u bij over de ontwikkelingen die wij zien bij inschrijven van onze klanten en de reacties vanuit de zorgkantoren.

Na dit webinar heeft u een goed beeld van de mogelijkheden om in te schrijven, van de aan te leveren en op te stellen documenten en van de mogelijke knelpunten waar u op moet letten.

Praktische informatie over het webinar

Het webinar vindt digitaal plaats, u kunt gewoon vanuit huis of werk deelnemen. In dit webinar is gelegenheid tot het stellen van vragen.

Het webinar duurt 1 uur en u kunt kiezen uit de volgende data:

  • Maandag 22 mei van 20.00 tot 21.00 uur
  • Dinsdag 6 juni van 12.30 tot 13.30 uur

Voor wie

Dit webinar is voor alle zorgondernemingen die via pgb of als onderaannemer Wlz zorg aanbieden en overwegen zich in te schrijven voor een overeenkomst met een zorgkantoor.

In verband met de gestelde eisen, kunnen ZZP’ers niet inschrijven voor een overeenkomst met het zorgkantoor. Dit webinar is dan ook niet gericht op de ZZP’er.

Kosten

Er zijn geen kosten voor dit webinar. Wel wordt gevraagd u uiterlijk 24 uur van tevoren in te schrijven.

 

U kunt zich voor het webinar inschrijven middels onderstaand formulier.

Uiteraard is het ook mogelijk dat u nu al vragen heeft, neem dan contact met ons op.

 

Inschrijfformulier:

Webinar Inschrijven Wlz
Naam:
Naam:
Uw naam
Naam organisatie